måndag 11 juli 2011
WAAAAHHHHHHHHHHHHHH~!
MBLAQ har snabbt klättrat upp till andra plats på min lista av favorit-kpop-killgrupper (SHINee är först) nu när jag såg/lyssnade/dreglade över/dog Mona Lisa!!

om man inte är bekant med ansiktena; Thunder rappar från 0:12, Mir rappar efter honom, G.O börjar sjunga 0:45, Seungho vid 1:28 och Joon 1:52
Jag vet seriöst inte vad jag ska säga förutom att jag älskarrrr allt 8''D
Det är svårt att välja favorit del; kanske G.O's långa not, deras "-står-stilla-samtidigt-som-de-dansar"-dansteg(1:15-1:20) eller deras nya frisyrer - men jag gillar ALLT. Speciellt dansen - de ser nästan ut som proffsdansare hnnng... En sak som är speciell med MBLAQ är att inte bara en, utan alla är väldigt bra på att dansa (jag menar, hur många kan snurra runt i luften som Seungho? xD)
// Shin

5 kommentarer:

Rima sa...

Ja det är verkligen bra!! Dom steg verkligen i min topplista också! För jag tyckte inte deras tidigare låtar var så... upp pigande eller hur man ska säga! Vet inte men tror de ligger på tredje plats för mig~ (SHINee överst ofc!)

Anonym sa...

Vänta lite här... vilken grupp är på tredje plats? O__o fast Oh Yeah och Your Luv var ju glada~ men Stay och Cry var ju lite mer... balladiga xD men nu till frågan jag alltid vill ställa: HAR DU NÅN BIAS I MBLAQ??? :D
// Shin

Rima sa...

Hehe~ that's a secret~ Men min bias i MBLAQ är nog Joon ^^'' fast Seungho är inte så långt efter... vet inte riktigt xD Fast i den här låten blev jag faktiskt imponerad av G.O!

Anonym sa...

G.O blir är så mycket bättre när han inte har mustasch! xD då kan man koncentrera sig på sången och inte på den LOL
// Shin

Rima sa...

Haha precis!

Rima Shin

Rima Shin
Bloggen handlar om; KPOP ♥

Stories

Stories
Rimas och Shins roll sida~ Private

Blog Archive

JongKey fans~ ♥

JongKey fans~ ♥
Our favorite SHINee couple JongHyun♥Key

We're fans of the OnTae couple♥

We're fans of the OnTae couple♥
Onew♥Taemin~

Blog Archive

Digidigideom Digidigideom

Digidigideom Digidigideom
Använder Blogger.