fredag 29 juli 2011
Oie~
Just nu är det typ värsta stora regnbågen utanför mitt fönster! Jag har aldrig sett någon större.... O_O''
Både idag och igår har jag haft sjukt ont i huvuder och ögonen... skumt för jag är liksom inte sjuk eller något... Men men känns bättre nu i alla fall :'D

Nu hade jag faktiskt tänkt att berätta vilka alla karaktärer i min story är inspererade av! Jag har råkat försäga mig till vissa personer men ingen vet riktigt allt! Förutom Oni då, fast det räknas inte eftersom hon viste allt från början haha~ Hon är liksom den jag pratar om storyn med, även fast hon inte betämmer något. Än!?

Jag gör som på samma sätt som förra gången och skriver lite om varje karaktär och varför den är inspererad av en vis person osv. Kommer nog bli ett långt inlägg haha... Från början var storyn tänkt att bara handla om personer från min klass (onis också) och att det inte skulle vara någon kärlek alls. Men sen ville jag ha med lite romantic stuff andå haha~ Så de fem första karaktärerna är de som var först med i storyn och deras uttseende är ganska verklighetstroget med de personer de är inspirerade ifrån.
[Klicka på bilden för full storlek (den stora får inte plats här haha]
De första karaktärerna :

Shizuma – är huvudpersonen genom hela storyn, och eftersom jag skriver i jag form är det ganska naturligt att hon är inspirerad från mig själv. Vissa personer tycker nog att jag inte är ett dugg lik henne, men man kan väl säga att det är så som jag är/känner mig egentligen. Precis som mig är hon väldigt impulsiv och gör saker utan att riktigt tänka efter först.

Mitsuo – handlar det ganska mycket om än så länge. Han är inspirerad av Eric, som går i samma klass som mig och Oni. Han har till och med erkänt det själv att han är något av en forced uke vilket beskriver Mitsuo bra. Det som annars är hämtat från Eric till Mitsuo är snällheten (de är båda väldigt godtrogna och artiga) och saker som längd och födelsedatum. Mitsuo är alltså äldre än Shizuma och hela 180cm lång!

Hitomi – är inspirerad av Oni och jag hade väldigt svårt att komma på någon personlighet åt Hitomi från början. Tills jag insåg hur hon antagligen skulle reagera om jag började vara med andra ’’lonely I’m soooo lonely’’ style. Det är ganska synd om Hitomi eftersom Shizuma börjar vara med andra och dissare henne en aning. Undra vad som skulle hända om jag dissade Oni på riktigt?

Suki – är inspirerad av Sarah från vår (Onis och min) klass. Hon värkar ha väldigt bra självförtroende vilket är grunden för Suki. Även att hon en gång sa ’’åh.. jag vill också vara lejon i stjärntecken’’ när jag sa att Shin var det (Sarah är född några dagar ifrån så hon är jungfru istället. Trodde hon var lejon innan hon sa det haha). Det fick mig att komma på att Suki skulle vara avundsjuk (på det mesta haha).

Tadashi – handlar det typ ingenting om hittills, för det ända han har med de andra att göra är att han är kompis med Mitsuo och gillar Yomi. Han är inspirerad från Victor i min klass och de är båda väldigt aktiva och gillar att vara utomhus. Tadashis vapen i serien är en pilbåge vilket Victor håller på med på fritiden. Även att Tadashi gillar Yomi är tagit från verkligheten (det var så för länge sedan).

Nowaki – han kom in i storyn då jag bestämde mig för att den skulle handla om kärlek. Jag ville ju såklart ha med ett Yaoi par. Han var från början inte tänkt att vara inspirerad från någon, men sen insåg jag att exakt så som Nowaki är skulle jag vara om jag var en kille haha. Så Nowaki är som mig boys ver. haha ego power~ . Det blev lite svårt att få honom att passa ihop med Mitsuo först (Mitsuo var en självklar uke) eftersom Mitsuo är 180cm lång! Så det fanns inget annat att göra än att bestämma att Nowaki ska vara ännu längre haha han är nästan 190cm. Han är helt klart en seme och han är ganska pervers (haha lol är jag?!) och älskar att dricka och skämta.

Yomi – kom precis som Nowaki in på grund av att det skulle bli en love story i det hela. Jag tänkte även att hon bara skulle vara tagen från luften och inte ha någon som inspiration i sig… Men det slutade med att hon blev inspirerad av Shin haha. Stroyns grund var att det skulle handla om folk från min klass och eftersom Shin inte går där längre så var jag tveksam… Men hon är ju min bästis så jag var bara tvungen att ha med henne! Och hon spelar en stor roll i mitt liv~ Tanken med att Yomi skulle vara med var att det skulle bli ett till ’’par’’, och Tadashi var den ända kille och honom ville jag inte ’’ge’’ henne till!  Ville såklart att Shizuma skulle bli lycklig eftersom hon är huvudpersonen, så det fick bli ett yuri par också haha. Shin gillar nog inte tjejer normalt vad jag vet men det fick bli så… sorry xD Hoppas du inte tar illa upp för att din och min karaktär gillar varandra…

 Biroller som inte bor i huset som alla andra :

Kyung – som är Shizumas ’’syster’’ är inspirerad av den personen jag mins att jag känt längst. Nämligen Sara, hon har inga jämngamla syskon så vi har liksom blivit som syskon haha. Eftersom min mamma är så god vän med hennes har det blivit att vi träffats mycket. Vi är även släckt med varandra, på något avlägset sett haha. Vi har många intära skämt och vi vet precis vad vi pratar om även fast ingen annan gör det (kan även inträffa samma sak med Shin hehe).

Yoshihiro – är inspirerad av en person jag inte kommer så bra överens med på riktigt haha. Nämligen Jesper som jag bara känt ett år. Han började tärra mig så fort han kom till vår klass och han kallade mig syster, vilket gjorde mig galen. Vi bråkar (jäklas och slåss) med varandra väldigt ofta men såklart på skoj för jag tror att vi egentligen skulle bli ganska bra kompisar om vi väl försökte. Men det vill vi inte haha! Fast han är en av anledningarna till att jag faktiskt har förändrats, han har liksom dragit in mig i skiten!! Haha *asg* nej men han har dragit med mig mera in i klassen och jag i min tur har dragit med Oni haha.

Aki – är ju Nowakis förre detta… vilket inte har något med mig att göra haha. Aki är den nyaste karaktären och kom till bara för några veckor sedan. Och han är inte inspirerad av någon, eller vad vet jag kanske någon jag inte känner än?! xD

Jäklar vad det blev långt haha... Exakt allt som händer i storyn och allt är taget ifrån vad jag ''drömmer'' om! Mina fantasier alltså... förutom att Nowaki (som är mig otoko style) är ihop med Mitsuo (Eric) haha lol vill bara att Eric ska vara ihop med en kille xD So cute it would be♥ Det finns såklart flera karaktärer, men som inte har SÅ stor betydlese för själva handlingen. Shit det han bli mörkt innan jag var klar med att skriva allt haha~
//Rima

3 kommentarer:

Anonym sa...

AWWWW jag är med i din story 8D lol när jag tänker efter... Har inte Shizuma näääästan lite liknande frisyr som dig? Owwo
eller är det bara jag som inbillar mig hahah~
// Shin

Anonym sa...

Du skrev i ett tidigare inlägg att bad apple låten inspirerade dig till att srkiva den här storyn, finns det flera låtar som har gjort det? Vilka?

Anonym sa...

Jag undrar också vilken annan musik som inspirierar dig till storyn!
Av: Ruu-chan

Rima Shin

Rima Shin
Bloggen handlar om; KPOP ♥

Stories

Stories
Rimas och Shins roll sida~ Private

Blog Archive

JongKey fans~ ♥

JongKey fans~ ♥
Our favorite SHINee couple JongHyun♥Key

We're fans of the OnTae couple♥

We're fans of the OnTae couple♥
Onew♥Taemin~

Blog Archive

Digidigideom Digidigideom

Digidigideom Digidigideom
Använder Blogger.