lördag 23 juli 2011

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, så jag lägger upp några bilder på karaktären Norway från hetalia... Det är ju nästan som Sveriges syster land :'O

 Den sista bilden är på den så kallade Nordiska familjen från hetalia. Appa (pappa) Sweden, Umma (mamma) Finland och syskonen Iceland, Norway, Danmark och lilla Sealand (som inte är ett nordiskt land men är med ändå) Alla de nordiska länderna är som en familj, fast egentligen är det bara Iceland och Norway som är syskon. Sweden och Finland är dock som appa och umma för deras adopterade barn Sealand :'D Sweden och Finland har också en hund som heter hanatamago, fågeln som sitter på Swedens huvud tillhör Iceland och heter puffin :')
//Rima

3 kommentarer:

Malin sa...

Det är ganska passande att du lägger upp bild på Norge efter vad som hänt där under gårdagen... Så tragiskt! :(

SVAR: Den där listan som jag la upp är från Djurens Rätt & det krävs vissa "lagar" för att ens kunna hamna på den där listan, så det är inget märke på den listan som är djurtestat.

Självklart vill inget smink-märke överhuvudtaget skylta med att de har djurtestade produkter, men nästan alla har det (förutom de på listan då). Och det går inte att bara skriva att det inte är någon djurtestad produkt när det är det, det är förmodligen olagligt att göra det också.

Och jag menade inte att alla måste använda produkter som inte är djurtestade när jag la upp listan, jag la bara upp den så att alla som inte vill använda djurtestade produkter vet vad som gäller & vilka produkter de kan använda som inte är djurtestade.
Jag använde ju också "vanligt" smink tills för några år sen då jag bestämde mig för att sluta använda smink som är djurtestat överhuvudtaget, så jag förstår såklart att alla inte kan göra det, särskilt inte om man inte har så mycket pengar till att köpa smink för.
Sen när jag blir rik kan jag köpa smink till dig som inte är djurtestat. ;)

Anonym sa...

Vad är sealand? e__o finns det fortfarande? finns det ens??
// Shin

Rima sa...

Haha Sealand är en stor oljeplattform utanför england xD Jag tror det är ett eget land, eller de som bodde där ville i alla fall det... :'O Googla på bilder så får du se :D

Rima Shin

Rima Shin
Bloggen handlar om; KPOP ♥

Stories

Stories
Rimas och Shins roll sida~ Private

Blog Archive

JongKey fans~ ♥

JongKey fans~ ♥
Our favorite SHINee couple JongHyun♥Key

We're fans of the OnTae couple♥

We're fans of the OnTae couple♥
Onew♥Taemin~

Blog Archive

Digidigideom Digidigideom

Digidigideom Digidigideom
Använder Blogger.