onsdag 27 juli 2011
Hello~
Idag vaknade jag ganska sent efter att ha suttit uppe till 4 på natten och chattat med Eric. Han hade vissa problem som han ville prata om haha ^^'' Det är bara tre ynka veckor kvar av sommarlovet! Förr brukade jag förr eller senare inte ha något att göra, men nu känns det som om jag har fullt upp med saker jag vill göra! När ska vi förresten vara Shin? Vi har bara hunnit varit en gång på hela sommarlovet....

Jag kom nyss på att jag förmodligen aldrig kommer tröttna på Bad Apple låten! Den inspererar mig alltid till att skriva på mina storys, men också beskriver texen ganska bra hur jag känner (särskilt från 3:03 och framåt) haha ^w^ Låten är redan mer än tre år gammal och jag lyssnar fortfarande på den då och då~ Jag tycker själva soundet och känslan från hon som sjunger beskriver många olika händelser och relationer haha låter flumigt eller hur...? xD Men det är precis som om hon först sjunger en bit, sen tar hon en kort paus och svarar sedan på det hon sjöng innan - och så fortsätter det att byggas på. Inte för att det är så i texen men... > A <'' haha... Blir väldigt inspererad av den i alla fall :')

Hade egentligen inget mer att skriva, förutom att jag är klar med kapitel 5 i min story och först nu ska börja skriva ''the war'' aktiga haha... xD Jag kan även säga till er som inte vet det att huvudpersonen i varje kapitel ändras, men det är mest Shizuma ändå hehe~
//Rima 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Just det när ska vi vara? Vaaarföööörrr går sommarlovet så fort?! ;_; jag har ju inte hunnit göra något än känns det som!
// Shin

Malin sa...

Bada! Bada! Baaadaaa! :D :D :D Det är vad jag vill göra varje dag, haha! Medelhavsvärme varje dag också så det är perfekt väder för det! ;)

Rima sa...

Ska vi kanske vara måndag-tisdag? jag är ledig varje dag 8D än så länge..

Rima Shin

Rima Shin
Bloggen handlar om; KPOP ♥

Stories

Stories
Rimas och Shins roll sida~ Private

Blog Archive

JongKey fans~ ♥

JongKey fans~ ♥
Our favorite SHINee couple JongHyun♥Key

We're fans of the OnTae couple♥

We're fans of the OnTae couple♥
Onew♥Taemin~

Blog Archive

Digidigideom Digidigideom

Digidigideom Digidigideom
Använder Blogger.