söndag 10 juni 2012

PHOTO After PHOTO

Hello igen~ 
Gör ett inlägg direkt efter det förra haha! Nå, tänkte egentligen bara visa upp lite bilder från torsdagen och fredagen... På torsdagen hade vi klassdag, och besökte kaknästornet, sedan begav vi - jag, Oni, Victor, Eric och Samuel oss till grönan :') 
 Jag, Oni, Eric och Samuel... 

 Jag, Eric, Samuel och Victor~ Haha Vilket face Samuel gjorde! 
Dagen efter var det dags för Sara att ta studenten, och jag tog ledigt från skolan för att se henne på ''utsläppet''~ Hon var uppklädd, inte förvånande i kostym :D Oh... tänka sig att hon redan tar studenten! Och om bara tre år gör jag och Shin det också :'D Även min kompis Hanne tog studenten i fredags! (höger bild) 


//Rima

3 kommentarer:

Anonym sa...

OMG NEJ BARA TRE ÅR ;O; påminn mig inte!
Var ni uppe i kaknästornet..?? vad gör man ens där? xD
// Shin

Rima sa...

Man kollar på utsikten! Det är ju 154 meter högt! Sen fikar man ju~ hehe♥ Fikat var extra gått då man slapp betala~ Skolan pröjsa!

Malin sa...

SVAR: Jag trodde att du hade den filmen redan eftersom du önskade dig den förut! Men jag är ganska säker på att det finns fler exemplar av den på Hemmakväll där de har världens rea på DVD:er för 10:- st! Om jag kommer ihåg kan jag gå förbi där nästa gång jag är nere på stan & köpa den till dig eller så får vi boka in en shopping-dag & kolla efter våra shorts + filmen samtidigt snarast möjligt! :)

Rima Shin

Rima Shin
Bloggen handlar om; KPOP ♥

Stories

Stories
Rimas och Shins roll sida~ Private

JongKey fans~ ♥

JongKey fans~ ♥
Our favorite SHINee couple JongHyun♥Key

We're fans of the OnTae couple♥

We're fans of the OnTae couple♥
Onew♥Taemin~

Digidigideom Digidigideom

Digidigideom Digidigideom
Använder Blogger.