onsdag 27 juni 2012

GLASSES QAQ

Hello♥
Efter en tung dag, som startade kvart över sju, så är det skönt att unna sig lite jordgubbar och körsbär~♥ Sammy sitter utanför mitt rum på balkongen och - öh vet faktiskt inte riktigt vad han gör... Han sitter liksom på bordet och stirrar på stuprännan, det kanske bor svalor där :O Tro det eller ej fick jag allting jag skulle uträttat idag, tandläkare (inga hål :D) banken (ska snart få hem mitt visa kort yey~) massage/sjukgymnasten och slutligen det jag minns mest om jag säger så. OPTIKERN! 

''Jag har i år skrattat mig lycklig över att alltid se bra, löpa amok utan att tänka på några glasögon som kanske flyger iväg. Kunna hoppa i poolen helt random utan att behöva tänka på att ta av mig några glasögon. Jag skämtade om orden närsynt MEN NU - HAR JAG FASEMIG GÅTT OCH BLIVIT NÄRSYNT!! Jag trodde aldrig den dagen skulle komma då, RIMA *nobel röst* skulle komma och behöva köpa ett bar brillor!! Min stolthet är djupt SÅRAD!'' 

Dock är det inga flaskbottnar haha! På höger öga hade jag så litet ''fel'' som man kunde ha xD Fast vänster var det lite värre... Hon på butiken sa att det förmodligen är så att jag NÄSTAN SER PERFEKT men behöver anstränga mig väldigt mycket för att få den rätta ''klarheten'' eller något sådant... vilket är typ jätte ansträngande för ögonen. Inte konstigt att jag har ont i ögonen ibland... :'O Valde bara några random glasögon på typ en minut xD Väldigt diskreta i alla fall... DOCK ÄR MIN STOLTHET FORTFARANDE SÅRAD! (ska testa att ha glasögon i sommar, fast behöver inte ha dom hela tiden om jag inte vill... fast sen om jag inte gillar det skulle jag kunna byta till linser) 
[Jonghyun och T.O.P på bilderna♥] Imorgon kommer Shin yaaay♥
//Rima

0 kommentarer:

Rima Shin

Rima Shin
Bloggen handlar om; KPOP ♥

Stories

Stories
Rimas och Shins roll sida~ Private

JongKey fans~ ♥

JongKey fans~ ♥
Our favorite SHINee couple JongHyun♥Key

We're fans of the OnTae couple♥

We're fans of the OnTae couple♥
Onew♥Taemin~

Digidigideom Digidigideom

Digidigideom Digidigideom
Använder Blogger.