onsdag 18 juli 2012

Linser♥

Yo! 
Tänkte bara göra ett snabbt inlägg innan jag ska kommentera B.A.Ps nya låt~ (har inte sett videon än, så den är på HD buffring nu haha!).Ska även göra ett inlägg med bilder från kolmården... 

Idag gick jag upp early bird igen för att åka till optikern och prova ut linser för första gången. Jag ogillar som sagt glasögonen, så linser verkade SÅ mycket bättre. Prövade några olika så nu har jag tagit med mig några hem som jag ska ha ett tag för att se om de passar mig :') Det är lite bökigt att få in dom, men jag fick till det på kanske tredje försöket haha! Lär bli lättare sen ^^'' Så nu har jag linser~ 

Köpte även FÖR MINA EGNA PENGAR DESSUTOM en adidas hoodie från intersport (mamma och pappa handlade så jag vandrade omkring i butikerna haha!). Det var halva priset, alltså ett KAP! Fattar inte dom som köper för ordinera pris, 800:- för en hoodie liksom! :'O 400:- var inte så billigt häller men xD Den matchar till mina nya adidas skor~ (pressar adidas mer och mer känns det som...). Kommer ändå kunna köpa boomshakalaka tröjorna! 
Köpte även några smariga hello kitty kex *uttalar CHEX* LOL~ 
//Rima

4 kommentarer:

Anonym sa...

OMG SÅNA DÄR CHEXXXX SÅG JAG PÅ FLYGIS TROR JAG när jag gick förbi kak-hyllorna i jakten på nudlar! :O ...IDAG. Är din optiker i norrtälje förresten?
// Shin

Malin sa...

SVAR: Okej, men då tog det runt 2-3 timmar & det är ju inte så farligt! :b Ja, men jag menar det är inte så dyrt för 1 person eftersom det kostade runt 400:- för 1 person enligt hemsidan, vilket enligt mig inte är så dyrt för 1 hel dag! Det är ju nästan samma pris på Grönan. På tal om Grönan så måste vi åka dit någon dag i augusti när de där kupongerna gäller igen! ;) Och jag måste hitta några piller jag kan ta innan så jag kan åka grejer! XD Haha!

Rima sa...

Ja i norrtälje :D bredvid biblan... ^^''

Anonym sa...

Omg där brukar syrran också gå O_O
VILKET EVENT.
// Shin

Rima Shin

Rima Shin
Bloggen handlar om; KPOP ♥

Stories

Stories
Rimas och Shins roll sida~ Private

JongKey fans~ ♥

JongKey fans~ ♥
Our favorite SHINee couple JongHyun♥Key

We're fans of the OnTae couple♥

We're fans of the OnTae couple♥
Onew♥Taemin~

Digidigideom Digidigideom

Digidigideom Digidigideom
Använder Blogger.