torsdag 19 januari 2012
Hello~ 
Just nu känns det som om mina ögon blöder! Jag har legat i min säng och läst 50 sidor i sträck ur en bok vi läser på svenskan just nu. Aj aj aj mina ögon säger jag bara! 50 sidor låter kanske inte så mycket, men det är jäkligt stor skillnad på 50 sidor ur en bok man vill läsa och en man blivit tvingad att läsa. Fast jag försöker se det lite positivt i alla fall, den verkar vara bättre än den förra vi läste som var sjukt hemsk! Fast den här är längre... och på de 50 sidor jag läst har jag ännu inte sett någon handling över huvudtaget. De står bara massa saker om vad som var populärt på 70 och 80-talet vilket intresserar mig alls. 


Idag hade jag musik på elevens val~ Och jag valde att spela synt (kommer nog göra det varje gång...). Fast det är lite pinsamt eftersom jag är den ända som spelar synt, eller alltså läraren spelar ju också på sitt el piano men.. Oni spelar bas~ Vi är dock inte så många i gruppen så vi lär åka på att sjunga någon gång Dx NOT FUNNY AT ALL! 


 Imorgon kommer Shin hit (hem till mig alltså) i alla fall~♥ Vi ska först plugga, eftersom det är studiedag och sen sova över som vanligt~ :D Jag vet inte varför men det är lite roligare att plugga med någon annan, för då känner man sig inte så ''oh varför är jag den ända som är drabbad av mycket läxor'' aktig haha~ Dessutom kan man öva/plugga vissa saker tillsamman vilket är helt klart mycket roligare än att vridas i sina egna plågor alldeles själv ^^'' Blev så himla sugen på att göra en ''challange'' igår och är det fortfarande... Hittade en 10 days challange som jag kanske ska göra... Fast känns som om vissa frågar är lite generande... Temat är nämligen Friends & Music~ Det är olika frågor om ens kompisar och vilka låtar man tycker hör ihop med dom... Så tror jag ska göra den (finns på tumblr) Kommer inte göra alla tio dagar i rad, men lite när som jag har lust~ 


Day 1 - A song that reminds you of the friend you've known the longest, and still hang out with Haha vet inte ens om det räknas som en låt men.. ^^'' Har bloggat om just det här videoklippet en gång förut i samband med D WILD, eftersom jag den verkligen får mig att tänka på Sara (Kyung som ska spegla Sara i bali bali storyn). ''Låten'' som mera är urklipp av olika ljud från k-on passar ändå så bra in på hur Sara och jag var när vi var yngre (och kanske är fortfarande haha...) Typ löpa amok dygnet runt~ Vi var typ hyperaktiva när vi var små, vi sprang runt, badade och löpte allmänt amok jämt och ständigt. Sara är lite som den stora systern jag aldrig hade haha ^^'' Hon har ju bara äldre bröder så våra mammor brukade alltid säga att jag och Sara kunde vara syskon hehe~ ♥ Firade nästan alltid nyår med henne när vi var mindre... (där av bilden ovan~ ) 
//Rima

0 kommentarer:

Rima Shin

Rima Shin
Bloggen handlar om; KPOP ♥

Stories

Stories
Rimas och Shins roll sida~ Private

Blog Archive

JongKey fans~ ♥

JongKey fans~ ♥
Our favorite SHINee couple JongHyun♥Key

We're fans of the OnTae couple♥

We're fans of the OnTae couple♥
Onew♥Taemin~

Blog Archive

Digidigideom Digidigideom

Digidigideom Digidigideom
Använder Blogger.