onsdag 18 januari 2012
Heey~ ♥  
Idag hade jag musik som jag inte haft på ett helt år! Woho it was sooo fun♥ Vi är typ åtta personer i våran ''halvklass'' grupp (pga att vissa aldrig är i skolan...) så det är super skönt att kunna spela nästan hela tiden. Våran lärare är en av mina favoriter (om inte den jag gillar bäst.. har henne i svenska också~) och hon är faktiskt den ända läraren som fattat hur tråkigt det är med teori! Så vi har redan betat av den nödvändiga teorin i sjuan och åttan så vi kan ägna oss åt roliga saker en hel termin~ ♥ Love that way off thinking! Vi har ett litet område kvar, som har med teori att göra men jag ser faktiskt fram emot det.. ''Låt analys'' heter den och man får välja vilken/vilka låtar man vill jobba kring själv~ OMG goes kpop~ (får översätta bara hehe...) 


Har även musik i morgon på elevens val tiden (hade bild innan). Man kommer få välja ett instrument, som i ett band eller något sånt xD Tror jag ska välja synt, fast det känns så ödsligt varje gång jag spelar synt i skolan eftersom Shin inte sitter på min högra sida och spelar med mig D: Oh... memories... Q_Q Annars får jag väl spela bass... (spelade båda idag på lektionen...) 


By the way, det snöade idag~ Fast sen när jag gick hem regnade det! Varför kan de inte vara minusgrader hela tiden? Blir super halt när temperaturen växlar så! Håller alltid på och ramlar på väg till/från skolan! Vill inte göra bort mig inför alla liksom xD Har i alla fall inte ramlat än så länge... som stackars Eric... Vill att det kommer ordentligt med snö i alla fall!


Hittade nyss en Kpop challange som jag skulle vilja göra. Men av vissa anledningar skippar jag den, för den här gången xD Den var lite GROV kan man säga haha... Fast kan plocka ut en som jag hade ett super klart svar till; 
A k-pop artist that you think has a kinky fetish - Definitivt ONEW! Jag menar verkar han inte vara lite... intresserad av unga boys!? Typ Taemin-school-boy!! Haha okej kanske har rollat lite för mycket med Shin ^^'' Men han verkar lite.. intresserad av yngre boys! Som Taemin~ OnTaes story baseras väl på det♥? Hehe~ 
//Rima 

2 kommentarer:

Anonym sa...

På day 3 var ju också Onew svaret LOL~ xD *no shame*
Lyllo er... själv är man ju fast i teori-träsket ): Dx
// Shin

Rima eller Shin sa...

Haha precis vem tänkte inte på dubulge på på day 3? haha~

Rima Shin

Rima Shin
Bloggen handlar om; KPOP ♥

Stories

Stories
Rimas och Shins roll sida~ Private

Blog Archive

JongKey fans~ ♥

JongKey fans~ ♥
Our favorite SHINee couple JongHyun♥Key

We're fans of the OnTae couple♥

We're fans of the OnTae couple♥
Onew♥Taemin~

Blog Archive

Digidigideom Digidigideom

Digidigideom Digidigideom
Använder Blogger.