söndag 1 januari 2012
Hello~ 
Har precis tagit en liten paus ifrån mitt skrivande. Sitter nämligen och skriver på D WILD som jag inte skrivit på på ett bra tag! Inte sedan sommarlovet för att vara exakt. Hade under sommarlovet skrivit 44 sidor, som jag nu håller på att gå igenom och ändra en massa på, för grunden jag gjorde då var lite kvantitet liknande ^^'' Ska precis börja skriva/göra om kapitel 2, som är skrivet från Mitsuos synvinkel, istället för Shizumas som de tidigare kapitlet. Kommer nog ändra ännu mer senare, så kan inte lägga ut något nu, för kommer då bara ångra att jag la upp det och så vidare. Fast jag kan nog lägga upp en liten bit från första kapitlet, alldeles i början av kapitlet; 


Det var så vi alla träffades för första gången, fast det är inte början på historian. Historian om det spel som helt saknar mening. Fast av någon anledning börjar jag förstå hur de som kom på spelet tänkte, eller så har hela grejen bara dragit in mig i handlingen.  Spelet, som kanske är fel uttryck att använda för den utmaning som vi alla blev indragna i direkt från skolbänken, det spelet som man bara blir förvirrad av. Dock ser jag nu, såhär lite efter att allting har börjat att det kanske är bäst om man inte vet varför spelet är uppbyggt som det är – för man skulle inte kunna hantera hela storyn bakom spelet på samma gång och ännu mindre tro på den. Vilket jag inte heller gjorde den dagen då vi fick reda på att vi skulle delta i D WILD.


Så börjar kapitel 1, nästan, det är lite text innan :'3 Nej nu ska jag fortsätta skriva~ ohoohooo = w = 
//Rima

2 kommentarer:

Anonym sa...

...44 sidor??? xD då vet man vad du gjorde på sommarlovet haha~
spel... SPEL??? spelar bara en roll? Du tänker lägga upp mer va? :)
// Shin

Rima sa...

Nemän omg spelar bara en roll xD Nja... vet inteb det jag :'/ känns som om jag inte blir nöjd med något jag skriver ^^'' Håller på och fortsätta skriva på kapitel 5 nu... De såg just på en yaoi film ohohoo~ (Yomi och Shizumas ide)

Rima Shin

Rima Shin
Bloggen handlar om; KPOP ♥

Stories

Stories
Rimas och Shins roll sida~ Private

Blog Archive

JongKey fans~ ♥

JongKey fans~ ♥
Our favorite SHINee couple JongHyun♥Key

We're fans of the OnTae couple♥

We're fans of the OnTae couple♥
Onew♥Taemin~

Blog Archive

Digidigideom Digidigideom

Digidigideom Digidigideom
Använder Blogger.