måndag 10 januari 2011

Karaktärer i min story...

Klicka på bilden för full storlek
Här är bilden jag tidigare skrev om :'D Jag kan någon gång i framtiden lägga upp en del ur storyn.. Jag var tvungen att klippa ihop den eftersom jag ritat den på ett A3 papper (får inte platts i scanern) Om karaktärerna;

Jessica är ond/demon (har inte kommit på vad jag ska kalla det) hon gillar SooJin. Dödade Yurikos föräldrar (för länge sedan när Yuriko var liten)

SooJin är från en rik ädel familj, hon är Akihikos storesyster. Gillar Jessica och vill inget annat än att vara med henne. SooJin måste döda Miss. York för att bli som Jessica (ond/demon aktig xD)

Jirou och Yuriko är inte riktiga syskon, men blev adopterade av samma familj. Dom har känt varandra jätte länge och har en väldigt bra relation. Jirou vill beskydda Yuriko. Eftersom Jessica dödade Yurikos föräldrar vill Yuriko hämnas på henne.

Kamijou är SooJin buttler och gör allt hon säger. Han tog hand om henne och Akihiko när dom var små. Han har jobbat åt deras familj sen han var 16 år. Kamijou är Jirous storebror, vilket inte Jirou vet.

Akihiko har alltid beundrat Kamijou (love?!) Han gillar verkligen inte att SooJin är tillsammans med en ond/demonig person, han vill mest av allt döda sin syster för att hon lämnade deras familj (och att hon är elak)

Miss.York räddade SooJin när SooJin var 4år, och är därför en del av henne. Hon jagas hela tiden av Kamijou och SooJin. Hon var kär i Akihiko, men insåg att han gillade någon annan. Hon och Yuriko blir goda vänner.. och lite mer?!

Ja.. det säger ganska mycket om storyn. Att den handlar om att några vill döda varandra och love♥ @w@ hoppas jag hinner skriva på den även fast jag börjar i skolan igen.
//Rima

3 kommentarer:

Anonym sa...

OMGGG jag vill läääsaaaaa!!!!! fick läsa om det flera gånger blev så förvirrad först x'D
Miss. York? Miss.... New York?? Föddes hon i York? x3

// Shin

Anonym sa...

Är det bara jag som tycker bilden ser ut som Vampire Knight?? xDDDD

// Shin igen

Rima sa...

Haha jag gillar hur dom har ritat Vampire Knight :D

Rima Shin

Rima Shin
Bloggen handlar om; KPOP ♥

Stories

Stories
Rimas och Shins roll sida~ Private

Blog Archive

JongKey fans~ ♥

JongKey fans~ ♥
Our favorite SHINee couple JongHyun♥Key

We're fans of the OnTae couple♥

We're fans of the OnTae couple♥
Onew♥Taemin~

Blog Archive

Digidigideom Digidigideom

Digidigideom Digidigideom
Använder Blogger.