onsdag 19 januari 2011

Day 26: Your favorite cover of a k-pop song by another k-pop artist

Bonjour~
Jag har verkligen mycket läxor att göra nu, redan andra veckan! Så jag får göra ett snabbt inlägg nu..
Day 26: Your favorite cover of a k-pop song by another k-pop artist
För mig var svaret självklart CHOCOLATE LOVE♥ f (x) ver. Jag tycker f(x) verision är mycket bättre än SNSDs (sorry) Jag tycker snsds är ganska tråkig när man hört den några gånger.. F(x) gjorde låten mera levande!


//Rima

2 kommentarer:

Malin sa...

Nej, 450kr är ju ingenting mot 750kr iallafall... Och det är ändå de bästa sitt-platserna. Men eftersom det är de bästa sitt-platserna och de antagligen är ganska eftertraktade så borde vi försöka boka så fort som möjligt!

Jag har frågat Martin via Facebook men han har inte svarat än. Men jag frågar honom igen sen när vi ska boka. När ska vi göra det förresten? Tror det brukar vara så att man kan betala när man hämtar ut biljetterna & biljetterna kan man hämta ut 1vecka efter man bokat tror jag. Haha, när man talar om trollen, Martin ringde nyss & då frågade jag om Rihanna men han lät inte så pepp på det, men han ska hit senare så jag kan ju fråga han på riktigt då så vet vi. Nästa gång ni kommer hit till Norrtälje så kan du ju ta med dig ditt presentkort + 450kr så kan vi boka biljetterna då och sen gå och hämta ut dom på flygis.

Anonym sa...

LOOL det är väl ingen cover xD ITS ORIGINAL!! *nananaaa* Vi har också massa saker med skolan Dx hade ett prov idag!! Och ska ha redovisning :'O de pressar oss för hårt auuuh...

// Shin

Rima Shin

Rima Shin
Bloggen handlar om; KPOP ♥

Stories

Stories
Rimas och Shins roll sida~ Private

Blog Archive

JongKey fans~ ♥

JongKey fans~ ♥
Our favorite SHINee couple JongHyun♥Key

We're fans of the OnTae couple♥

We're fans of the OnTae couple♥
Onew♥Taemin~

Blog Archive

Digidigideom Digidigideom

Digidigideom Digidigideom
Använder Blogger.