måndag 17 januari 2011

Day 28: Your favorite cover of an American song by a k-pop artist

Hello!
Just nu är jag väldigt otursdrabbad! Först fick jag ont i benet (imflamation eller nåt sånt) och nu är jag sjuk! Det känns som jag har feber, men när jag kollar har jag 36.6ºsom jag brukar. (Jag har lite lägre temperatur än normalt) Jag har även ont i halsen ;__; snyft snyft... 


Day 28: Your favorite cover of an American song by a k-pop artist
Öh.. Jag lyssnar inte så mycket på americanska låtar i kpop verision. Men min favorit av dom jag lyssnar på är Run Devil Run (om den räknas) Ke$ha var den först som gjorde en demo av låten, men till slut blev det SNSD som fick den. Jag tycker det låter mycket bättre när SNSD sjunger den♥


SNSD ver.

Ke$ha ver.
//Rima

4 kommentarer:

Malin sa...

SVAR: Ja, jag visste inte att du gillade henne, annars hade jag frågat dig om det för längesen! Fick du också sånt där Ticnet presentkort från Markus?
Biljetterna är dock ganska dyra. Så frågan är om vi bara vill höra hennes musik & ska ta de billigaste biljetterna (men med sämst sikt & kommer inte kunna se henne) som kostar 335kr, eller stå platserna då man iallafall kommer kunna se henne oavsett om man inte står längst fram med galningarna (kostar 595 kr). :b Dom bästa sitt platserna är lite väl dyra & kostar 750 kr nämligen.

Anonym sa...

You better run, run, ruuuuun~ *spazz*
Otursdrabbad? Brandalarmet gick idag :@ stackars mig! neh lul hann ta jackan ;D

// Shin

Hanna sa...

När kommer du tbx till skolan??

Malin sa...

SVAR: Jo, det är från vårkollektionen. :) Alla klädbutiker & klädmärken är ju så konstiga & släpper vårkollektionen även fast det fortfarande är vinter men så är det ju när det gäller allt. Det linnet är snyggt! :)

Haha. Dyraste men bästa sitt-platserna kostar 750kr. Då får vi betala 450kr själva eftersom presentkorten var på 300kr tror jag. Men det är iaf de bästa platserna som finns (som är sittplatser). Så ska vi ta dom då eller? Jag ska fråga om Martin vill följa med för det går väl bra om han nu vill det?

Rima Shin

Rima Shin
Bloggen handlar om; KPOP ♥

Stories

Stories
Rimas och Shins roll sida~ Private

Blog Archive

JongKey fans~ ♥

JongKey fans~ ♥
Our favorite SHINee couple JongHyun♥Key

We're fans of the OnTae couple♥

We're fans of the OnTae couple♥
Onew♥Taemin~

Blog Archive

Digidigideom Digidigideom

Digidigideom Digidigideom
Använder Blogger.