måndag 15 november 2010

Ryu Hwa young

Snart kommer T-ara släppa sitt nya mini album, även då kommer en sjunde medlem till gruppen! Ingen mindre än Ryu Hwa young. Hennes tvilling syster Ryu Hyo young är också sångerska. Hittade även en rolig bild på Kara utklädda till olika djur! Björnen var sötast.

 Idag har jag nästan brutit min tå! Jag skulle göra en kick i luften och tänkte mig inte för så jag smashade foten rakt in i en utstickande vägg. Som tur var bröt jag den inte, fick bara en blod utgjutelse, vilket gör fasligt ont när jag går.
//Rima

1 kommentarer:

Malin sa...

Usch! Låter inte något vidare roligt! Tror din fot är värre än mina då alltså.. jag har ju fortfarande kvar mina sår på fötterna. Måste leta fram de stora plåstrena och plåstra om dom rejält på onsdag när vi ska in till stan och se på Harry Potter! :D Får hoppas att det inte kommer någon mer snö så kan man iaf gå utan kängor och slipper få mer sår. :|

SVAR: Jag har ju rätt mycket pyssel nu, hihi. Men visst kan vi åka dit! Jag vill ju kolla inne på Lagerhaus som jag sa förut. :) Och sen hittade jag ju även lite grejer i Panduro-katalogen som jag vill köpa. Så vi kan åka dit! Lördag blir väl bäst eller? :)

Rima Shin

Rima Shin
Bloggen handlar om; KPOP ♥

Stories

Stories
Rimas och Shins roll sida~ Private

JongKey fans~ ♥

JongKey fans~ ♥
Our favorite SHINee couple JongHyun♥Key

We're fans of the OnTae couple♥

We're fans of the OnTae couple♥
Onew♥Taemin~

Digidigideom Digidigideom

Digidigideom Digidigideom
Använder Blogger.