lördag 29 oktober 2011
Twilight Fan event~ 
Heey~
Igår var jag som Shin var gullig och skrev på twilight fan event på hovet i Stockholm. Det var första gången jag besökte hovet, vilket kanske inte är så konstigt eftersom det är en hocky arena xD Jag tog super mycket bilder, och kan inte lägga upp alla (för då skulle sidan få damp haha) dessutom blev inte alla bra såklart ^^'' För er som inte vet det så var det Robert Pattinson och Ashley Greene som besökte Stockholm, men på själva eventet var det inte bara dom.

 Det var också en ''bunt'' med svenska *host host skit* artister... Bland annat sjöngs fest hos Mange och Electropop, vilket beskriver ungefär vilken standard det var. Av artisterna tycker jag Nause var bäst... för deras låt går alltid på nrj haha xD På tal om nrj, knappen och hakim var de två som ''pratade'' innen och efter Ashley och Robert kom ^^'' Nu några av bilderna~


 


 
 Klicka på bilderna för full storlek~ ♥ (sorry för det konstiga upplägget, men blogger kronglade med att ha två bilder bredvid varandra... funkar när jag skriver men inte när inlägget sedan publiceras... :'O )
Bild ett var då vi stod och köade (efter några timmar) och snart skulle få gå in.
Bild tre är på scenen som Robert och Ashley blev interdjuvade på, tema från breaking dawns framsida. Sista bilden är hur globen såg ut då vi kom ut från eventet.
De övriga bilderna är tagna under interdjuven~ ^^'' Jag ''vatten stämplade'' bilderna så att ingen skulle ta dom, eller använda dom till något skumt xD Skrev RimaShin även fast Shin inte var med.... = w =''
//Rima

2 kommentarer:

Anonym sa...

Var jag gullig kshfjskfgh heheh 8D
Vad coolt att se dom live *o* även fast de kanske bara pratade... men ändå coolt liksom xD
Så mycket folk O_O
// Shin

Rima sa...

Ja det var rätt nice~ ^^'' det var 9000 pers! eller snarare 8999 fangirls! (jag var den ända som inte var helt hyper tror jag... xD)

Rima Shin

Rima Shin
Bloggen handlar om; KPOP ♥

Stories

Stories
Rimas och Shins roll sida~ Private

Blog Archive

JongKey fans~ ♥

JongKey fans~ ♥
Our favorite SHINee couple JongHyun♥Key

We're fans of the OnTae couple♥

We're fans of the OnTae couple♥
Onew♥Taemin~

Blog Archive

Digidigideom Digidigideom

Digidigideom Digidigideom
Använder Blogger.