lördag 22 oktober 2011
De paret jag gillar nästbäst, eller bäst...
Finns inte så många avsnitt med dom...
Hello~
Har precis sett klart det nya sekaiichi hatsukoi avsnittet, och jag förmår mig att säga att jag faktiskt är besviken. Jag trodde liksom säsong 2 skulle vara full med ''moments'' och handla lite mer om kärlek och så... typ som i Junjou romantica. Men eftersom sekaiichi hatsukoi är full med tröga killar som alltid förnekar sina känslor helatiden, så händer det ju inget! *suck* Förra avsnittet var i alla fall lite bättre än det som kom idag... (episode 3). Hm.. får hoppas det börjar ta fart lite tills nästa vecka >____> trotts att även det avsnittet även kommer handla om det paret jag gillar minst.

De paret jag tror jag gillar bäst...
Även musiken (op och ed) i sekaiichi hatsukoi är mycket sämre än den i Junjou romantica (som man alltid jämför med xD) tycker jag i alla fall... Eller i första säsongen av sih (förkortning, orkar inte skriva hela namnet mer haha) var ending låten ganska bra, eller alltså inte så att man går och lyssnar på den för att bli på bra humör eller så men... den var liksom lite ''känslo fylld''. Dock var op:n i säsong ett inge vidare tycker jag! Tråkig och ganska okänslig. I säsong 2 tycker jag det var tvärt om, där var op:n bättre än den värdelösa ending låten!! Seriöst vad tänkte dom med när dom valde den? Fast op:n är mest bra de första sekunderna xD
Sekaiichi hatsukoi ending 1

Sekaiichi hatsukoi op 2
(älskar första posen man ser ♥)

Jag tycker i och för sig ingen av låtar duger till animen! Junjou romantica borde ha fått något mycket bättre med tanke på hur populär animen är!! 
//Rima

2 kommentarer:

Anonym sa...

AVSNITTET SÖG BALLSACS!! nej okej men seriöst han som är uke i det här paret (minns inte namnet lol) är så trög!! Trögare än Jonghyun till och med xDD suck man vill ju att det ska gå framåt ju~!
// Shin

Rima sa...

Precis, jäkla rövöga till uke!

Rima Shin

Rima Shin
Bloggen handlar om; KPOP ♥

Stories

Stories
Rimas och Shins roll sida~ Private

Blog Archive

JongKey fans~ ♥

JongKey fans~ ♥
Our favorite SHINee couple JongHyun♥Key

We're fans of the OnTae couple♥

We're fans of the OnTae couple♥
Onew♥Taemin~

Blog Archive

Digidigideom Digidigideom

Digidigideom Digidigideom
Använder Blogger.