torsdag 23 december 2010

Day 23 - How excited are you now? Christmas is tomorrow!

Yo!
Jag är jätte, jätte laddad inför imorgon! Jag har väntat så länge på julafton, jag började redan längta i november. Det är verkligen julstämning i vårt hus, alla julsaker och på plats, julskinkan står i ugnen och mamma slår in mina paket just nu! Inte bara mina.. Men jag antog att det var en del paket till mig eftersom jag inte fick se. Undra vad jag får..

Här är paketen som är till mina föräldrar, som jag har slått in. Den vita påsen + paket längst till höger är bara från mig, de vill säga jag har köpt dem själv. De andra är antingen från mig + pappa eller mig + mamma.

I våran familj har vi den konstiga traditionen att inga vuxna får paket. Tråkigt va!? Jag har köpt till mina föräldrar för att jag alltid får så många presenter av dem, det är min tur att ge något till dem♥ Jag är för övrigt det ända ''barnet'' (under 18 alltså) i familjen, betyder det att bara jag får paket? Jag blir mer utstirrad än vanlig! Hoppas det inte bara är jag.. Mamma och pappa har i alla fall saker att öppna hihi..
//Rima

1 kommentarer:

Malin sa...

En konstig tradition är det verkligen! :|

Men mamma köper till mig ändå, för annars blir jag ledsen säger hon, haha, vilket antagligen stämmer. Man skulle ju känna sig LITE dissad. :b Och även pappa kommer ge mig julklapp så det är inte bara du som kommer få. :)

Sen har vi även köpt julklappar till de andra vuxna, så jag vet inte hur bra den där dumma traditionen stämmer egentligen när vi ändå köper till alla... Som tur är!

Skönt att du har julstämning. Jag har ingen julstämning alls även fast jag sett på ett jul-program + en jul-film ikväll. :( Förhoppningsvis kanske jag får lite mer julkänsla imorgon!

Rima Shin

Rima Shin
Bloggen handlar om; KPOP ♥

Stories

Stories
Rimas och Shins roll sida~ Private

Blog Archive

JongKey fans~ ♥

JongKey fans~ ♥
Our favorite SHINee couple JongHyun♥Key

We're fans of the OnTae couple♥

We're fans of the OnTae couple♥
Onew♥Taemin~

Digidigideom Digidigideom

Digidigideom Digidigideom
Använder Blogger.