tisdag 31 juli 2012

Cosplay, B.A.P friends and karaoke ~

Hey whazup~?
Vet inte om jag skrev det eller inte men i lördags gick jag upp klockan 20 i sju för att sätta mig i bilen med Oni och hennes pa. Vi åkte tre timmar och kom tillslut fram till; NÄRCON i lindköping~ Närcon är ett convent som jag trodde skulle handla mest om manga och anime, men det handlade även om kpop♥ YAY! Det fanns massor med roliga saker att göra, som att shoppa, se på modevisning, besöka ett maid cafe eller host club~ Här är lite bilder från modevisningen och random cosplayare som jag frågade om jag fick fota ^_^ 
 Haha valde kanske inte att fota just de här cosplayarna av någon slump hehe~ Alla karaktärer har jag nämligen haft med här i bloggen, Prussia & Austria och Miku & Luka~ Något som också fanns på Närcon var en figur utställning med sjukt många (dyra) och välgjorda figurer!


Har ingen aning om från vilken serie de flesta figurerna kommer ifrån xD Nu till det chockerande, det fanns även ett karaoke rum med kpop låtar som vi hängde i precis innan vi åkte och hör och häpna men jag sjöng faktiskt xxD Frågade till och med en okänd om hon ville sjung electric shock med mig (hörde att hon försökte tvinga sin kompis sjunga den...) haha! Väldigt kul var det i alla fall ^^ Sjöng även Worrior med Oni (tvingade henne hehe) 
Svar JA, jag syndade och hade på mig min washtag utan Shin QAQ so sorry!! Pratade med lite olika personer men mest med tjejen på bilden bredvid mig och hennes kompis som båda älskar B.A.P precis som jag~ De hade till och med sytt kanin mössor med allas matoki bunnys~ COOLT! 

En av affärerna~ Visar vad jag köpte senare :') 
En av de roligaste sakerna var att hela cosplayparaden skulle dansa till gangnam style xD Helt sjukt! De spelade den låten ÖVERALLT!! 
//Rima

3 kommentarer:

Anonym sa...

Börjar läsa blogginlägget: omg asdfghjkl that's so cool *__*
Läst hela inlägget: vänta lite nu... Hade du washtag tröjan utan att ens säga till?? Omg första washtag regeln ever bruten!!!
Neej skoja blev förstås inte upprörd for real xD om du inte skrivit att du haft den tröjan hade jag inte märkt nått lol
// Shin

Rima sa...

Haha ^^'' Tänkte att det var bäst jag sa något innan du bara ''Vänta nu, är inte det är the washtag!?!? Varför har du inte sagt något!?!?!? försökte du dölja det!!?!?!?'' hah... ^ ^''

Anonym sa...

jag som kommenterar är tjejen som sjöng electric shock med dig! XD

Rima Shin

Rima Shin
Bloggen handlar om; KPOP ♥

Stories

Stories
Rimas och Shins roll sida~ Private

JongKey fans~ ♥

JongKey fans~ ♥
Our favorite SHINee couple JongHyun♥Key

We're fans of the OnTae couple♥

We're fans of the OnTae couple♥
Onew♥Taemin~

Digidigideom Digidigideom

Digidigideom Digidigideom
Använder Blogger.