söndag 24 juni 2012

keep calm and - SAVE YOUR MONEY!

Heey~
Idag har jag städat, städat och ännu mera städat! Tog hela dagen! Fast rensade bort allt som fanns under min säng och i en av mina garderober... Vilket var en hel del! Slängde en hel soppsäck med kläder O_O'' Kläder som legat i lådor och inte blivit använda på ÅR! Nåja, man måste ju kasta för att få plats med något nytt hehe~ (inte för att det spelar någon roll, har ändå de kläder jag använder i den andra garderoben *host* *host*) ^^'' ehehe... 

När jag sa NYTT menade jag såklart tröjorna jag och Shin planerat att beställa :D [jag hoppas verkligen vi kan förverkliga det!! Som med washtagsen :')] Kollade nyss på sidan vi tänkt beställa tröjorna ifrån, och det har kommit Electric Shock tröjor~ :O oh! I två varianter dessutom... Hm, undra vilken tröja jag ser mest i framemot att ha. Kanske KEEP CALM AND BOOMSHAKALAKA haha! xD Måste bara se till att både Shin och jag sparar sparar SPARAR SPARAR!!
På onsdag nästa vecka händer det mycket! Jag ska till sjukgymnasten (min stackars nacke är orsaken :'() Ska även till optikern och kolla mina ögon O__O scary!! Kanske kanske kanske ska fixa ett visa kort också, om mitt personbevis hinner komma haha xD Är på tiden att jag skaffar ett kort... :') 
//Rima

0 kommentarer:

Rima Shin

Rima Shin
Bloggen handlar om; KPOP ♥

Stories

Stories
Rimas och Shins roll sida~ Private

JongKey fans~ ♥

JongKey fans~ ♥
Our favorite SHINee couple JongHyun♥Key

We're fans of the OnTae couple♥

We're fans of the OnTae couple♥
Onew♥Taemin~

Digidigideom Digidigideom

Digidigideom Digidigideom
Använder Blogger.