söndag 27 februari 2011

Lolita insperation!

Moshi Moshi ♥
Jag sitter just nu och kollar på lolita bilder. Förr var jag jätte inne i lolita (mest sweet lolita) och ville verkligen vara det! Men nu har jag.. eh.. äh.. bara ingen lust med det längre. Fast jag älskar fortfarande att rita manga med lolita kläder. Jag har alltid gillat detaljer och kläder (jag tycker typ det är roligast att rita)
Här är några ''Twin lolita'' bilder som passar till bloggens tema :'D


How Kawaii?! Nu får jag verkligen lust att rita ohoho~
//Rima

3 kommentarer:

Malin sa...

SVAR: Ja, det har jag. Pappa pratade med en kompis som kan mycket om kameror & det är onödigt att köpa en systemkamera om man inte ska fota professionellt så då köpte han den bästa kompaktkameran han kunde hitta istället.

Så du menar att du är arg för att jag har en likadan? Skulle jag sagt till honom att han inte får köpa den kameran till mig bara för att du har en likadan eller vadå? Lite konstig tankegång det där tycker jag.

Jag tycker inte om när folk har likadana kläder som mig, men att haka upp sig på att någon FÅTT en likadan kamera skulle jag aldrig göra.

Malin sa...

SVAR: Ja, det är ju den bästa på marknaden typ, och det var därför han köpte just den till mig. Den var t.o.m slut hos återförsäljaren när han skulle köpa den, och i den färgen! Man vill ju ha rosa. :D

Du får tro vad du vill såklart, men det är ju bara onödigt att tänka på det. Jag bryr mig inte om kameror iaf, vi kan ju bara vara glada över att vi båda har den bästa som finns på marknaden just nu. :)

Anonym sa...

... Söta bilder MEEEEN får ändå inte någon lust att rita ._. suck har inte ritat en färdig bild på typ ett halvår lolz

// Shin

Rima Shin

Rima Shin
Bloggen handlar om; KPOP ♥

Stories

Stories
Rimas och Shins roll sida~ Private

JongKey fans~ ♥

JongKey fans~ ♥
Our favorite SHINee couple JongHyun♥Key

We're fans of the OnTae couple♥

We're fans of the OnTae couple♥
Onew♥Taemin~

Digidigideom Digidigideom

Digidigideom Digidigideom
Använder Blogger.