fredag 31 december 2010

Happy New Year!

Snart är det 2011! Jag önskar alla ett gott nytt år~
2011 är kaninens år engligt den kinesiska kalendern : )
Jag har aldrig lagt upp någon bild på hur jag ser ut, så till er alla som inte känner mig/har sett mig förut;

 //Rima



Fantasy! Juuichi track list

Morning musumes nya album Fantasy! Juuichi har för ett tag sedan.
Track list!
  1. Seishun Collection
  2. Onna to Otoko no Lullaby Game
  3. Bravo!
  4. Sungoi My Birthday
  5. Otome Gokoro to Nanto Yara
  6. Ichi Kara Juu Made Aishite Hoshii
  7. Denwa de ne
  8. Fantasy ga Hajimaru
  9. I’m Lucky girl
  10. Itoshiku Kurushii Kono Yoru ni
  11. Ai no Honoo
Jag gillar mest Bravo! för i den hade dem använt lite mera datagjord musik. Den var helt enkelt mer modern! Temat för skivan är dockstil vilket är roligt :3

Har ni hört att Buono kommer släppa en 11th single? Zassou no Uta heter den! Längtar verkligen efter att buono börjar göra fler låtar 8D
//Rima
tisdag 28 december 2010

Junjou Egoist ♥


Video med Nowaki och Hiro - Klassiska låten Cherish med Ai otsuka
Just nu pressar jag verkligen Junjou romantica igen.. Jag fick första sesongen på dvd i julklapp, presic som jag önskade. Sesong 2 har tydligen inte kommit ut i USA ver. än. Jag vill såklart ha den i amerikansk ver. för det är ju den bästa kvaliten, fast också den dyraste..

Just nu håller jag på att pressa alla avsnitt med Junjou Egoist paret, Hiroki och Nowaki. Första gången jag såg serien tyckte jag inte om dem så mycket, men nu gör jag det!
 Senare idag ska jag se på bio (Narnia) och äta middag med Malin.
//Rima
måndag 27 december 2010

Day 24 - It's christmas! A photo of your favourit gift!

Jag gillade alla mina presenter, men om jag måste välja blir det kameran Canon 1000 IXUS hs! Jag älskar ju att fota, och denna kamera är så nära en systemkamera man kan få i kompakt format!
//Rima
fredag 24 december 2010

GOD JUL!


Ska äta julfrukost snart, tänkte bara skriva GOD JUL till alla som ser detta : )
//Rima
torsdag 23 december 2010

När slutade du tro på tomten?

Jul story~
''När slutade ni tro på tomten?'' frågade läraren.
''Jag slutade tro på tomten när han inte kom!'' svarade hon.
Hon mindes den julaftonen då hon väntade och väntade på att tomten skulle komma. Hon såg ut genom fönstret och tänkte ''han kommer nog snart..''
''Ska vi börja öppna paketen?'' frågade någon från nedersta våningen. Ingen tomte kom med en stor säck full med paket. Paketen låg i en gammal nednött papperskasse från ica, och det var inte tomten som delade ut paketen. Flickan tröstade sig med ''Jag kanske missade honom.. han var nog här fast jag inte såg...''
Från och med den julaftonen kom inte tomten mer. Förklaringen var att flickan var den ända som trodde på tomten, dem andra barnen i familjen hade blivit förstora för sådant.  
Det var så hon slutade tro på tomten.
//Rima
(It was me in the story!) ;__;
                                                                                      

Day 23 - How excited are you now? Christmas is tomorrow!

Yo!
Jag är jätte, jätte laddad inför imorgon! Jag har väntat så länge på julafton, jag började redan längta i november. Det är verkligen julstämning i vårt hus, alla julsaker och på plats, julskinkan står i ugnen och mamma slår in mina paket just nu! Inte bara mina.. Men jag antog att det var en del paket till mig eftersom jag inte fick se. Undra vad jag får..

Här är paketen som är till mina föräldrar, som jag har slått in. Den vita påsen + paket längst till höger är bara från mig, de vill säga jag har köpt dem själv. De andra är antingen från mig + pappa eller mig + mamma.

I våran familj har vi den konstiga traditionen att inga vuxna får paket. Tråkigt va!? Jag har köpt till mina föräldrar för att jag alltid får så många presenter av dem, det är min tur att ge något till dem♥ Jag är för övrigt det ända ''barnet'' (under 18 alltså) i familjen, betyder det att bara jag får paket? Jag blir mer utstirrad än vanlig! Hoppas det inte bara är jag.. Mamma och pappa har i alla fall saker att öppna hihi..
//Rima
onsdag 22 december 2010

Day 22 - Photo of you in holiday spirit/ are presents under the christmas tree yet?

Det är inga presenter under granen än.. Vet inte om det kommer vara det någon gång, eftersom vi ska fira jul hos mummu och vanna (kallar min finka mormor och morfar det) Kanske på morgonen om man har tur.
Jag ska snart göra klar min julstrumpa! Man kanske får någonting i den?!
Har gjort julgodis idag♥ Amerikanska choklad fudge~













//Rima

Inköp..

Konbawa!
Igår nämnde jag att jag skulle lägga upp bilder på det jag köpte, och nu har jag fotat sakerna med våran gamla kamera!             

 Siden Kimono från Åhlens, den sista dem hade! Den satt på en skyllt docka, snacka om tur att jag kunde få köpa den. Kostade 149:-


Den senaste Ageha tidningen kom till mig samma dag♥ (Prenumererar) Det var väldigt många julbilder i detta nummer!



Köpte en mobil decorate på nära kina butiken också, bara 98:- ! Jag har länge velat ha deco på min mobil, men det finns inte i sverige! Som tur var hade min kompis Hanne föreslagit några saker som ägaren skulle beställa.














Köpte inte snöflingan igår, men den är årets nyhet i våran julgran!

Köpte ett par örhängen från HM men dem får ni se när jag inviger dem!
//Rima
tisdag 21 december 2010

Day 21 - Have you been drinking a lot of hot chocolate?

Haha, senast idag beställde jag en kopp varm choklad med grädde (när jag och Oni fikade) Jag brukar också dirka det hemma. Fast jag har en tendens att alltid bränna mig på chokladen!
Den godaste chokladen är den med mörk choklad eller mintsmak! Choklad med marshmallows i ser jätte gott ut, men smakar inge vidare tycker jag. Så ta mörk varm choklad!

Idag fick jag mina aldra första betyg OAO'' Det var inte så farligt, hade inte ig i något i alla fall...
//Rima

★ Jul ★Lov ★

Yo!
Idag var sista skoldagen för denna termin! Jag har verkligen längtat i flera månader efter detta lov, och såklar efter julen!

Oni och jag åkte till Norrtälje och fikade för att fira detta kommande lov. Shin brukade vara med på denna tradition men kunde inte (dissade oss) Vi handlade även de sista sakerna inför julen. Imorgon kommer jag lägga upp bilder på vad jag köpt.

Nu känns det verlkigen som jul! Jag är så ivrig på att får fira jul och nyår!
God Jul från Oni och Rima!
//Rima
måndag 20 december 2010

Day 20 - Christmas is right around the corner! Har du spenderat mycket penger?

Moshi Moshi!
Först vill jag bara tipsa om en nyhet/skandal med 2NE1! Kolla den här! 
Idag var den sista riktiga skoldagen, så skönt!

Jag har inte spenderat så mycket pengar, runt 200kr tror jag. Jag har köpte en varsin pressent till mamma och pappa för 160kr tillsammans, sen har jag bara köpt pyssel saker och pressent snören.

Imorgon ska jag och Oni in till Norrtälje och fika, shoppa och fira att det är jullov! Oni ska ta med sin systemkamera till skola så hon kommer nog kunna ta några bilder jag får använda i ett inlägg, hoppas jag. Jag tror inte jag ska köpa några fler julklappar, men ska däremot hjälpa Oni hitta presenter till sina föräldrar.
Bara en dag kvar i skolan + Rima och Oni julshoppande jippi!









//Rima
söndag 19 december 2010

Day 19 - 3 things you hope you get this christmas

Ohaiyô!
Sitter och äter frukost-bloggar-kollar på tv just nu.
Tre saker jag hoppas jag ska få i jul.






Canon Ixus 1000 HS - Jag älskar verkligen att fota, men har ingen fungerande kamera längre.





Hana yori dango dvd box. Jag har sett serien flera gånger och kan inte få nog! Den är sååå bra, man både skrattar och gråter.









Åhlens presentkort är alltid lika kul att få.
//Rima
lördag 18 december 2010

Day 18 - One persone you wish you could see this christmas

Hello!
Idag vaknade jag för en gångs skull av mig själv och inte av någon väckarklocka! Jag minns inte när jag hade en helt ledig helg, utan läxor och saker att göra. Jag ska snart sätta upp granen, även fast jag blir dubbelt nedröstad av mamma och pappa som tycker man ska sätta upp den en dag innan julafton. Vem vill inte njuta av granen så länge som möjligt?

Jag skulle vilja fira julafton med flera olika personer. Tänk vad roligt det skulle vara att först fira med familjen, den 24, sedan med Shin och Oni den 25, sedan med Emilia den 26 och den 27 med Sara! Det skulle vara så kul att uppleva det med olika personer, det skulle vara så annorlunda. Då kan man ju öppna pressenterna man köpt till varandra tillsammans. Shin och jag brukade ha julklappar, men vi har gått över till bara födelsedags pressenter.

//Rima
fredag 17 december 2010

Day 17 - A photo where you would like to spend christmas next year and why

Konbawaa~
Nästa år skulle jag vilja fira hon mormor och morfar som vanligt eller hemma. Faktum är att jag inte har firat jul hemma något år. Det skulle vara kul att pröva det någon gång, fast traditionen är ju att vara hos mormor och morfar vilket också är väldigt mysigt♥ Fast då får stackars Sammy vara ensam på självaste julafton.
//Rima
torsdag 16 december 2010

Day 16 - what's your favourite christmas tradition

Min favorit tradition är att man har en gran inomhus och klär den med kulor, glitter och lampor. Helt klart julgranen är den bästa traditionen! Det är så kul att pynta den! Jag ska göra det i helgen.

Idag ska jag slå in lite julklappar, yeah! Jag älskar verkligen att slå in julklappar och pynta granen!
Sitter nu med Oni och degar, vi har inget att göra..
//Rima

onsdag 15 december 2010

3D SNSD

Har du kvar några gammeldags 3D glasögon?

Det är jätte häftigt att se i 3D!
//Rima

Day 15- You're standing under a mistletoe. Who do you wish was there with you?

Om jag hade en mistel skulle jag önska att Sammy var där! Haha..
Annars vet jag inte, jag har aldrig sett en mistel i verkligheten. Det är lite för mycket USA med mistel tycker jag. Finns det ens att köpa i Sverige?

På bilden är min alien Sammy♥ Jag har tänkt lägga upp en bild på honom länge. Inte så bra kvalité, eftersom bilden är fotad med mobilen.
//Rima
tisdag 14 december 2010

Victoria make Sulli cry!

Haha har ni läst om att Victoria fick Sulli att gråta? Jag tar den kort på svenska.

Victoria har en väldigt flexibel och vig kropp, även när hon sover har hon benen som om hon gick ner i splitt. Sulli hade inte sett att att Victoria sov så. När Sulli vaknade och såg Victoria ligga så och med ett underligt utryck i ansiktet började hon gråta.

Haha! Stackars Sulli..! Om man vill läsa orginal blogginlägget kolla här
//Rima

Day 14 - Did you enjoy last christmas?

Moshi moshi~♥

Klart jag tyckte om förra julen! Jag är så att jag hela tiden vill förbättre, till ex. Mera julpynt! Mer julmusik! osv. Det som var lite tråkigt på julafton var att jag missade lite av kalle anka och att jag avstod från att vara med i monopol. Fast det var mitt eget fel att jag avstod, jag viste ju inte hur man spelade då haha! Men annars var det en underbar jul. Hoppas denna jul blir dubbelt så mysig!

//Rima

Day 13 Who do you plan on buying gifts & what will they be?

Konnichiwa~
Jag har redan köpt två julklappar, själv vill säga. Jag har köpt en till mamma och en till pappa. Jag kan ju inte skriva vad det är, för vad händer om de ser vad det ska få? Det blir inte så kul...

 Jag har inte planerat att köpa något mer, om inte jag hittar något superbra till Sammy (katt) haha. Vi brukar köpa presenter till andra släcktingar tillsammans, så det blir nog bara 2 persenter som bara jag vet om. Jag tycker det jag köpte var ganska ba och lagom presente, kostade runt 80 kr styck.
//Rima
söndag 12 december 2010

Day 12 - What gift do you really want this christmas?

Yo!
Idag har jag varit illa tvungen att plugga. Jag har även färgat håret, det blev mycket mörkare än det var meningen. Haha, har nästan svart hår nu igen, men det gör inget.
Det jag verkligen vill ha denna jul är en ny kamera!
En canon IXUS 1000 HS ♥










//Rima
lördag 11 december 2010

Day 11 - 5 things you hate about christmas

Hello!

5 things I hate about christmas
★ När man ska ta ner alla julsaker!
★ När folk på självaste julafton börjar klaga och bråka med varandra : (
★ När jag varje jul råkar ta en likör pralin! Jag har så otur och råkar ta en sån varje år xD
★ När folk sitter och stirrar på mig när jag öppnar julklappar, för att dem öppnat sina på morgonen! (Jag tycker man ska spara dem på kvällen och öppna dem tillsammans... Det blir mycket trevligare då! Även om det kanske bara är ett paket. Alla vill ju se vad alla fick!)
★ Pinsam tystnad vid julmiddagen..

Idag fyller min mamma år så jag är jätte mättt på tårta!
//Rima
fredag 10 december 2010

Day 10 - 5 things you love about christmas

Konbawa, idag vaknade jag med Shin sovandes brevid. Vi hade tränat på Breath dansen hela natten till lördag så jag var helt slut hela dagen idag. Jag lyckades ändå handla det jag behövde på en lång shopping runda.

5 things I love about christmas!

★ Slå in julklappar!
★ Se allas hus med mysiga julprynader
★ Julafton, när man träffar släckten.
★ Julpynta
★ Såklart julklappar♥
//Rima

Day 9 - What's your favourite christmas treat?

Jag viste inte riktigt vilken jag skulle välja som min favorit, men här är dem 4 jag gillar bäst!

Polkagris
Pepparkaks hus
Lussebullar
Cocoskola chokladen från paradis asken
//Rima
onsdag 8 december 2010

Day 8 - A photo of where you will be spending christmas

Jag fotade nästan inget alls under förra julen, bara några saker jag fick (bilden) Min kära mobil samsnung jet ♥ Här kommer alla dagar jag missat!






DAY 1 - IS CHRISTMAS YOUR FAVOURITE HOLIDAY?
Om man räknar bara högtider så är det helt klart min favorit!
DAY 2 - WHAT'S ON YOUR CHRISTMAS LIST?

Canon ixus 1000 hs
Hana yori dango dvd box
Junjou romantica dvd box
Pressent kort; Åhlens och Sfbokhandeln
 + Lite andra småsaker
DAY 3 - DO YOU STILL BELIEVE IN SANTA CLAUS?

Nej tyvärr inte, det skulle vara kul om man inte hade insätt att tomten inte finns. För flera år sedan slutade vi med tomten, eftersom jag är yngst. Men det var helt klart förtidigt. Det är svårt att vara yngst, alla börjar ta bort sånna saker som tomten bara för att några blivit stora :'( I'm still a child!
DAY 4 - WHICH REINDEER IS YOUR FAVOURITE & WHY?
Hm.. I någon film om Rudolph var det med en tjej ren han gillade. Hon är min favorit :3
DAY 5 - WHAT'S YOUR FAVOURITE CHRISTMAS MOVIE?
Jag har faktiskt inte sett så många, inte en ända sedan jag var 8 år! Så det är lite svårt att komma ihåg vad jag gillade då.
DAY 6 - WHAT'S YOUR FAVOURITE CHRISTMAS SONG?
Jingle bell rock
DAY 7 - WHAT DOES YOUR CHRISTMAS TREE LOOK LIKE?
Förra årets gran~
//Rima
tisdag 7 december 2010

Love Love Love


After school - Love Love Love (teaser) MV
Jag älskar verkligen deras nya låt ♥ Den verkar så mysig och fin, lyssna hela låten här!

Min kusin Malin tyckte jag borde göra en christmas countdown 24 days challenge, först svarade jag nej men nu betämde jag mig för att göra det. Det är nämligen 24 frågor man sja besvara varje dag se alla frågon här.
Men jag är ju 7 dagar sen så jag får hoppa över dem sju första.. Imorgon blir den fösta frågan!
//Rima
söndag 5 december 2010

Christmas nails

Är precis klar med mina naglar! Jag försökte ha lite jultema.. Bilden blev inte så bra eftersom jag fick fota med mobilen. Det är röd och guld glitter om man inte ser det. Idag har jag och Shin planerat mycket om serien. Vi kom överäns om att hon ska skriva låt texterna, vilket var tur eftersom jag inte är så bra på sånt. Ha en trevlig andra advent! //Rima

Girls Huit Girls part1

Klicka på bilden för att se den fulla storleken!
Girls Huit Girls är Shin och min nyaste serie. Den handlar om en korensk popgrupp med 8 medlemar. Där av namnet Girls Huit Girls, huit betyder 8 på franska uttalas ungefär som with.

Cho är halv finsk och halv koreansk. Hon är en av de 2 rapparna i gruppen. Hon har den mörkaste rösten.
 Sanghee är gruppens andra rappare. Hon har betydligt ljusare röst än Cho.
Kira är den ända japanen i gruppen. Hon är den som kan flest språk; Japanska, Koreanska, Kinesiska, Engelska, Spanska, Franska och lite thailändska.
Isuel är den bästa att svara på intervjuer, men är annars ganska tystlåten. Hon har även väldigt bra kondition.

Bilderna är ritade av mig och Shin. Jag har ritat Cho och Kira, Shin Isuel och Sanghee. Det finns fyra andra medlemar men dem får ni se en annan gång ♥
//Rima
torsdag 2 december 2010

T-ara - Why Are You Being Like This mv


//Rima

Rima Shin

Rima Shin
Bloggen handlar om; KPOP ♥

Stories

Stories
Rimas och Shins roll sida~ Private

Blog Archive

JongKey fans~ ♥

JongKey fans~ ♥
Our favorite SHINee couple JongHyun♥Key

We're fans of the OnTae couple♥

We're fans of the OnTae couple♥
Onew♥Taemin~

Digidigideom Digidigideom

Digidigideom Digidigideom
Använder Blogger.