måndag 29 november 2010

Sulli ♥ Luna

Jag har inte kunnat blogga eftersom jag har haft och har jätte många prov denna vecka.
Därför tänker jag lägga upp många bilder jag fixat från f(x) Chocolate love video. Så man kan kolla på dom medans jag pluggar x) Det är Amber + Krystal och Sulli + Luna bilder ♥

Ska snart ut i snön♥
//Rima
tisdag 23 november 2010

Why Are You Being Like This - 왜 이러니


T-aras nya låt Why Are You Being Like This!
Jag tycker den är väldigt bra, men kommer nog bli ännu bättre med musik video till!
//Rima
måndag 22 november 2010

T-ara comback!


Bilder från T-aras comback! De första bilderna tillsammans med deras nya sjätte medlem. Är det bara jag som fårför mig att det är indian tema på andra bilden? Flera bilder finns här

Jag håller på att baka kladdkaka såhär på morgonen, jag är ju ledig idag! Jag vaknade 8 av någon konstig anledning och tänte att jag kan göra en kladdkaka. Jag är inte någon morgon människa, men eftersom jag brukar gå upp 7 på måndag vaknade jag väl automatiskt. Jag ska snart ta ut kakan ur ugnen och börja äta frukost (inte kladdkakan) Sen bär det iväg till stockholm!
//Rima

söndag 21 november 2010

Kara - Japanskt album


Kara kommer släppa ett album på japanska! Det är verkligen spännande att få höra dem sjunga på japanska. Jag ser fram imot att höra de fulla ver. av låtarna.
//Rima
lördag 20 november 2010

2ne1 flyttar ifrån varandra efter 2 år!

Den populära koreanska gruppen 2NE1 ska nu få egna sovrum. De har under 2 års tid bott tillsammans i samma lägenhet och tagit hand om varandra.   Lägenheterna ligger i huvudstaden och ska nyrenoverast till dem.

Jag tycker det är lite sorligt att dem inte ska bo tillsammans längre. Särskilt efter alla fanfics jag och Shin har skrivit om dem. Att dem flyttar ifrån varandra betyder ju inte att dem slutar som grupp, bara att dem ska få det lite mer privat antar jag.

Idag var jag i stan (stockholm) med mamma och min moster. Jag köpte en klänning på JC som jag ska ha på julafton. Ser den inte julig ut?
//Rima

Orange Caramel - A~ing - 아잉♡ mv


När har den äntligen kommit Orange Caramels A~ing musik video! Den är väldigt rolig eftersom det är massa klassiska sagor den är baserad på. Den påminner ganska mycker om de vanliga j-pop låtarna tycker jag. Den är väldigt rolig och söt, men jag tycker Magic girl låten var mycket bättre.
//Rima
torsdag 18 november 2010

Star notice

Star noitice är en ny låt av Mizki (vy1) vocaloiden. Hon är inte så känd men har en ganska trevlig röst att lyssna på. Anledningen till att hon inte är så populär är att hennes röst inte har någon ofentlig karaktär. Det finns några skisser och små bilder på hur skaparna tycker hon ser ut, men bågot riktig mänskligt utseende har hon inte.
Bilden är fan made utifrån skaparens bilder. Låten hittar du här 
//Rima
onsdag 17 november 2010

Cookie Dara

 Idag släpptes det sista avsnittet av ''2ne1 tv'' serien. Där avslöjades vad som hände bakom kuliserna på Daras födelsedags fest (12 november) Dara försökte likna en boxare med hjälp av en chocklad kaka haha! Den 12 november fyllde Dara (Sandara Park) 26 år. Man kan inte tro att hon är så ''gammal?'' Hon är ju inte gammal, men hon ser väldigt mycket yngre ut! Om man vill se serien finns alla avsnitt på 2NE1s youtube konto. Jag ska snart åka in till norrtälje och gå på japanska kursen, så hinner inte skriva något mer tyvärr.
//Rima
måndag 15 november 2010

Ryu Hwa young

Snart kommer T-ara släppa sitt nya mini album, även då kommer en sjunde medlem till gruppen! Ingen mindre än Ryu Hwa young. Hennes tvilling syster Ryu Hyo young är också sångerska. Hittade även en rolig bild på Kara utklädda till olika djur! Björnen var sötast.

 Idag har jag nästan brutit min tå! Jag skulle göra en kick i luften och tänkte mig inte för så jag smashade foten rakt in i en utstickande vägg. Som tur var bröt jag den inte, fick bara en blod utgjutelse, vilket gör fasligt ont när jag går.
//Rima
söndag 14 november 2010

Miku ★ Luka

Konbawa!
Jag tänker börja skriva om nya Miku och Luka duetter. Just nu lyssnar jag på mest på Ladies First och Sanctuary. Det är synd att deras låtar alltid ska vara så sorliga, eller inte så värst glada. Alla i vocaloid brukar ju ha någon dom gör duetter med, meiko+kaito, Rin+Len, Miku+Luka Sonika+Gumi osv. Det är alltid Luka och Miku som får dem sorliga låtarna tyvärr. Jag borde köpa Miku och Luka och göra egna glada låtar, det borde ju inte vara så svårt eller?
//Rima
lördag 13 november 2010

Athena - Lily


Den näst nyaste vocaloiden Lily har släpp en ny låt ''Athena''
Idag har jag varit med min moster och Malin på ikea i uppsala, så jag är helt slut!
Jag har köpt massa fina julgrejer.
//Rima
fredag 12 november 2010

Ageha 12#

Igår fick jag hem de nya nummret av Ageha♥ Den lär finnas ute på sfbokhandeln om man vill ha december nummret, men eftersom jag beställer direkt får japan vet jag inte säckert. Jag tycker inte dom hade med så mycket jul och nyårs bilder, nästan inga alls. Det kanske inte är så konstigt eftersom julfirandet ser väldigt annorlunda ut i japan. Jag gillade att Chika och Chie (mina favoriter) hade ett eget litet avsnitt.
//Rima

torsdag 11 november 2010

Aing - 아잉♡


Den 18 november kommer Orange Caramels nya mini album. Den ledande låten heter Aing, ännu finns det inte några längre ljud klipp ifrån den nya låten. Idag har det varit en helt okej dag för mig, fick reda på att jag hade alla rätt på geometri provet♥ Vilket blir ett mvg hihi!
//Rima
onsdag 10 november 2010

I can't breathe

Ohaiyo!
Jag ska snart gå till skolan i den blöta snön. Idag har jag japanska efter skolan, så jag kommer inte kunna göra enågot inlägg då. Jag sitter och lyssnar på Miss A's låt Breathe som kom för en månad sedan. Jag, Oni och My ska öva på La chata dansen idag. På idrotten i skolan ska man göra en dans och visa upp den och vi valde La chata av f(x). Jag dansar som Amber och Luna, My som Krystal och Sulli och Oni som Victoria.
//Rima
tisdag 9 november 2010

Kara - Jumping full mv


Idag kom Karas mini album ut, och den fulla ver. av Jumping.
Vill du höra alla låtar? Klicka då i låt listan!
01 Love is
02 Jumping (videon)
03 Burn
04 Binks
05 With
Idag såg vi filmen Billy Elliot i skolan, den var väldigt sorlig! Jag blev genast på bättre humör när jag såg hur mycket snö det kommit, jag älskar verkligen snö.
//Rima
måndag 8 november 2010

Nothing lasts forever


Girls days comeback låt nothing lasts forever släpptest den 27 oktober. Nu finns det en bortklippta scener video, eller bakom scenen video. Tjejerna ser ut att ha väldigt roligt i skummet! Åh, jag vill också leka i skum!
//Rima
söndag 7 november 2010

Rima-sama?

Konbawa!
Idag har jag varit hos Sara, vilket var en evighet sedan jag träffade henne så det var väldigt kul att se henne igen.
Nu hade jag tänkt att skriva ett inlägg om mig själv, för dem som inte känner mig. Med hjälp av en lista med olika frågor.

Du heter: Elin
Smeknamn: Rima
Beroende av: Att ha sällskap
Vad tror folk om dig?: I skolan tror dom att jag är en tyst pluggis som aldrig skulle uttrycka mig tydligt.
Stämmer det?: I skolan är jag så, men på andra platser inte! (eller lite kanske?!)
Vad får du oftast komplimanger för?: Att jag är duktig i skolan eller på att rita.
Brukar du skratta för dig själv: Har väl hänt när man kollat på en komedi
Vad står det i ditt senast inkomna SMS: ''Kom ihåg att möta mig ;) mitt paraply gick sönder...pinsamt'' (från Shin)
Var bor du?: I norrtälje
Trivs du där?: Ja, det är ganska mysigt
Äger du några converse: Nepp
Vem ringde/Sms:ade du senast?: Sara
Sov du ensam: Nej, Sammy (katt) sover på min mage
Brukar du komma i tid:  Ja!
När mår du som bäst: När det händer mycket roliga saker och allt inte bara är som vanligt.
Hur känner du dig nu: Lite nedstämd eftersom höstlovet är slut och att det är skola imorgon.
Vad saknar du: Att Shin och jag går i samma skola..
Är du blyg?: Jo...
Är du nöjd med ditt liv:  Ja, skulle väl kunna vara lite rikare men det funkar :)
Är du bortskämd: Dem flesta tycker nog att jag får aldeles för mycket pressenter, så JA
//Rima
lördag 6 november 2010

Kenza wildflower skor

Moshi Moshi!
Idag följde jag med och handlade med mina föräldrar. Jag kom tillbaka med 2 nya par skor. Ett av paren (bilden) var designade av Kenza, vilket jag såg när jag kom hem. Dem var på rea så jag passade på att fynda! Dom hade kostat 699:- de hade jag aldrig köpt dem för. Kenza skorna är såklart sommar skor, men de andra skorna jag köpte är höst skor. Jag hittade tyvärr ingen bild på dem. De är korta med klack och fina pärlor på. Vi avslutade handlingen med pizza till middag.
//Rima

Snsd Hoot

Snsds nya out fits till låten hoot som kom ut för ett tag sedan. Stilen ser ganska gammeldags ut, men det är antagligen meningen. Tur att de Tiffany har på huvudet bara är en peruk! Deras låt är väldigt bra och finns nu med engelsk text.

//Rima
fredag 5 november 2010

Tomodachi

Konbawa!
Idag gjorde jag klart den nya designen och bestämde mig för att inte bara skriva om kpop osv. Jag tänker också skriva lite om mig själv. Min älskade kamera är trasig men jag hoppas få en ny snart så jag kan fota och lägga ut här. Tills dess får det duga med vocaloid tema bilder. För att kunna få med mina vänner har jag delat upp dem i vocaloid figurer.
Meiko - Sara Är släkt med mig på långt håll. Ingen av oss har en syster så vi tycker det passar med syster relation.
Kagami Rin - Oni En av mina kompisar, vi går i samma klass.
Megpoid - Malin min äldre kusin ♥
Miki - My vi är inte jätte nära kompisar, men vi umgås i skolan.
Luka - Shin bästavän sedan 1an, gick i samma klass tills 8an då Shin bytte skola.
Yuki - Hanne kompis från tiden jag gick på manga kurs, träffas lite då och då.
//Rima

Utatane Piko

Den 8/12 kommer den nya vocaloid programet/karaktären Utatane Piko släppas. Jag trodde först det var en tjej, men det är en kille! Det har ännu inte kommit ut så mycket information om honom, men många tycker han är jätte söt. Jag undrar verkligen vilken sorts röst han får, med tanke på de feminina utseende blir det säkert något i stil med Kagami Len. Som ni ser kommer jag även skriva mycket om vocaloid. Källa
//Rima
torsdag 4 november 2010

Iroha Nekomura


Iroha Nekomura är den nyaste från vocaloid. Hennes karaktär är tagen från sanrios Hello Kitty. Hennes röst är mera boyish än vad man kunde tänka sig. Hon skulle inte påminna för mycket om Yuki Kaai och fick därför en mörkare djupare röst. Hon är inte bara en vocaloid utan finns med i Hello kitty spelet Hello Kitty to Issho! Jag tycker hon verkar vara en ovanligt söt vocaloid ♥
//Rima
måndag 1 november 2010

It Hurts - 2NE1


2NE1s nya It hurts. Jag trodde inte videon skulle vara så Halloweenig. CL såg som vanligt bäst ut. Låten var ganska lugn och dyster, precis som videon. Jag tycker den inte var så speciell, deras låtar brukar vara bättre.
//Rima

Rima & Shin

Konbawa
Detta är det första inlägget på denna blogg. Jag tänkte berätta lite om oss Shin och Rima. Vi är båda 14 år och har varit vänner väldigt länge. Vi är båda intresserade av Kpop, Jpop och att rita manga. Vi använder oss av Hatsune Miku (Rima) och Megurin Luka (Shin) som tema figurer, eftersom vi inte blir så bra på bild och gillar blå och rosa. I bloggen hade vi tänkt skriva om kpop och jpop och asiatiskt mode. Shin har för tillfället ingen dator så det kommer antagligen ta lång tid innan vi kommer igång helt. Koreanska pop grupper vi bland annat kommer skriva om; Snsd, 2NE1, T-ara, Kara, f(x), After school och Miss A. Japanska pop grupper vi bland annart kommer skriva om; Buono!, Morning Musume, Berryz koubou, C-ute och S/milage. Det kan såklart komma flera grupper vi väljer att skriva om.
//Rima

Rima Shin

Rima Shin
Bloggen handlar om; KPOP ♥

Stories

Stories
Rimas och Shins roll sida~ Private

JongKey fans~ ♥

JongKey fans~ ♥
Our favorite SHINee couple JongHyun♥Key

We're fans of the OnTae couple♥

We're fans of the OnTae couple♥
Onew♥Taemin~

Digidigideom Digidigideom

Digidigideom Digidigideom
Använder Blogger.